by René

De kracht van samenwerken ontdekken?

OurJourney.nl gaat over onze reis. Maar op reis gaan is niet iets wat je alleen kunt. Je bent altijd aan het samenwerken met anderen. Met jouw reisgenoten, of met die Thaise taxichauffeur waaraan je met hulp van Google probeert uit te leggen waar je graag heen wilt… Met iedereen om je heen werk je op één of andere manier samen.

Zo werkt dat ook voor deze website. Wij kunnen jou helpen jouw product of bedrijf te promoten. Via onze blogs, nieuwsbrief of instagram en facebook feed bereiken wij veel mensen die interesse hebben in reizen.

We kunnen jouw product op een eerlijke manier onder de aandacht brengen, of jouw locatie uitgebreid beschrijven. In ruil daarvoor vragen we jouw ondersteuning zodat wij kunnen blijven reizen. Zo simpel kan het zijn.

Zie jij ook mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Ellis en René

info@ourjourney.nl

 

PS. Wil jij een gastblog voor onze site schrijven? We horen graag van je!

Met deze bedrijven werken wij samen

stoffering voor Campers

Eens in de zoveel jaar moet je de kussens vervangen. Omdat ze versleten zijn of omdat je een andere uitstraling wil. Klaver buitenleven heeft een ruime assortiment aan stoffen. 

Zij zijn gespecialiseerd in de stoffering van campers en jachten. Waardoor zij jou het beste advies op maat kunnen geven!

Kurk is een 100 % natuurlijk materiaal waardoor het milieubewust en duurzaam is. Daarnaast is kurk isolerend, licht in gewicht, betaalbaar en makkelijk zelf te leggen. Wij vinden het ideaal voor in de camper. 

Wil jij je camper renoveren, denk dan zeker eens aan een kurkvloer!